Mistrz
tu opisujesz swoją postać^^
Uwzglednij: grupę (Król, Mag itp.) i cechy które uważasz za istotne: pisz co chcesz byleby z sensem^^:D
OTO NASI BOHATEROWIE...
Pogromca Magów: Kotori
Jasnowłosy młodzieniec, średniego wzrostu którego widziano jak kręcił się po okolicy, mówi o sobie iż jest "Pogromcą Magów". Ludzie ze wsi szepczą, że ten człowiek postradał zmysły, lecz przyznają, że przydałby się ktoś, kto oczyści teren od tych niebezpiecznych potworów.
imię: Kotori
lokacja: ???
rodzina: ???
przyjaciele: ???
wrogowie: Magowie i...
charakter: ???
ELF: Greeth
Kocham zwierzeta! I nie wiem co bym zrobił gdyby Matka Natura nie pozwoliła mi narodzić sie w tym przepieknym mieście, którego zadaniem jest chronić florę i faunę! Postanowiłem więc jakos przyczynić się do ochrony Polany Jednorożcow na której czesto przebywam. Zauważyłem że z roku na rok jest ich coraz mniej a to za sprawą tych ochydnych kłusowników...Muszę coś wymyślić by się ich pozbyć..Raz na zawsze KU WOLNOŚCI PRZYRODZIE!
imię:Greeth
pochodzenie: Miasteczko ISPIS
rodzina: Elfy
przyjaciele: Zwierzęta i Rośliny
wrogowie: Kłusownicy!
wygląd zewnętrzny: spiczasty nos, niebieskie oczy o ciemnej oprawie, bialy płaszcz ze złotymi wykończeniami, długie bląd włosy spiete w koński ogon, uroczy uśmiech. Wysoki i szczupły.
wnętrze: X
Ostatnio edytowany przez Aoi:D (2008-03-20 17:59:25)
Elf Livvy
Mam na imię Livvy i pochodzę z pięknego miasta Elfów - Ispis. Wciąż wydeptuję ścieżki za śladami butów mojego ukochanego [mam sporą kolekcję jego amatorskich szkiców!]. Jestem przekonana, że w przyszłości weźmiemy ze sobą ślub... Tylko ten głuptasek niczego nie zauważa! Muszę jakoś zwrócić na siebie jego uwagę...
imię: Livvy
pochodzenie: Ispis
rodzina: ?
przyjaciele: Wszyscy kochający naturę.
wrogowie: Ludzie usiłujący zniszczyć dzieło matki natury
wnętrze: ???
Biały Mag Ai
BIAŁY MAG - AI
Mieszkam w Wiosce Białych Magów znajdującej się koło potoku Flara. Moją jedyną rodziną jest ciężko chora babcia. Moi rodzice zginęli w starciu z Czarnymi Magami. Moim marzeniem jest poznac świat... Wyruszyc w podróż w nieznane i kto wie byc może już nigdy nie wrócic? Pytanie czy to w porządku w stosunku do babci, która byc może już wkrótce zejdzie z tego świata?
Imię:Ai
Pochodzenie:Wioska Białych Magów
Rodzina:Babcia
Przyjaciele: Wszyscy biali magowie
Wrogowie:Czarni Magowie
Wnętrze:???
Ostatnio edytowany przez sukkoshi_lollipop (2008-03-20 21:35:13)
KSIĘŻNICZKA: Megumi
Zamek Dothon... najbardziej pilnowane miejsce jakie znam... Mój dom...
Rodzice wciąż postrzegają mnie jako małą i grzeczną dziewczynkę....
Co zrobic aby tak nie było? Może posunąc się do czegoś o co by mnie nie podejrzewali
albo uciec w nieznane?
imię: Megumi
pochodzenie: Cambriona
rodzina: Król i Królowa
przyjaciele: Damy dworu oraz mój wierny koń Dathony
wrogowie: Za mało znam świat by móc nazwac kogoś swym wrogiem...
wygląd zewnętrzny: Długie blond włosy, szafirowe oczy, różana cera, malinowe usta, średniego wzrostu, ubiera się w kosztowne suknie, głownie w turkusowe i niebieskie by podkreslic kolor oczu
wnętrze: Któż może to wiedziec?
Ostatnio edytowany przez Kati^^ (2008-03-20 21:55:08)
CZARNY MAG: Iby
Jeśli ktokolwiek wie gdzie leży Wioska Czarnych Magów, to tam własnie jest mój dom.
Nie wiem od kiedy..ani nie wiem do kiedy. Denerwuje mnie życie w mojej wiosce. Jestem młody ale wydaje mi się że wszsytko już poznałem...Potrzebuję czegoś nowego - świeżego lądu, ktory mógłbym odkryć i zaprzyjaźnić się z kimś innym poza czarnym magiem...Ale czy ktoś będzie wogóle w stanie zaakceptować istotę która wzbudza ogólny strach i lęk? Bardzo tego bym chciał...
imię:Iby
pochodzenie: wioska czarnych magów
rodzina: hmmm..
przyjaciele: czarni magowie
wrogowie: wszyscy pozostali
wygląd zewnętrzny: spiczasty kapelusz, laska maga, czarna zamszowa marynarka z za długimi rękawami.
DAMA DWORU: ELINA
Na Dworze Królewskim jestem już od 3 lat...Pasuje mi to życie, szczególnie, że na Zamku wiele sie dzieje! Wciaż są jakieś bale, ktoś kogoś zdradza lub poprostu próbuje postawić na swoim co wzbudza wielkie sensacje wśród chlopstwa. Potrafie sie w zyciu ustawić i skorzystac z ciekawości chłopów. Płacą mi za dostarczane informacje które potem mogą rozgłosić w wiosce... Mnei to wszystko jedno. Mam tylko jeden cel...Dość odważny, ale jeśli jest sie Białym Magiem i w dodatku w spódnicy nic nie jest w stanie mnie powstrzymać...
imię: Elina
pochodzenie: Wioska Białych Magów
funkcja: Biała Dama :Dama Dworu.
rodzina: nie ma
przyjaciele: sam sobie jestem przyjacielem
wrogowie: nadworny błazen..Zawsze pomiesza mi szyki...
wyglad zewnętrzny: Wysoka blondynka o niebieskich oczach ubrana w zdobioną suknię. Często zasłania isę wachlarzem...
wnętrze: coś w neij jest...jakaś tajemnica?
Kade - Uliczny złodziejaszek
Życie w ostoi chłopskiej zmusza do występków. Nawet mając tak mało lat jak Kade, niektórzy zmuszeni są kraść, by przeżyć. Jednak ten mały ma przed sobą ogromne plany! Pragnie pokonać władcę i zostać królem, by dać chłopstwu złoto, na które zasługują ciężką pracą!
imię: Kade
pochodzenie: Ostoja chłopska
przyjaciele: ?
wrogowie: ?
wygląd zewnętrzny: strasznie chudy i niski chłopiec. Ubrany w za duże ubrania, na głowie ma czarny beret.
wnętrze: ?
FAYE - ELF
Kocham przyrodę, kwiaty, słonce, zwięrzęta... I kocham pomagac innym... dlatego pragnę również pomóc mojej przyjaciółce Levvy... W końcu męzczyźni nie mogą by aż tacy ślepi!!!!!
imię: Faye
pochodzenie: Ispis
rodzina: Elfy
przyjaciele: Jak wyżej^^
wrogowie: Wszyscy którzy przyczyniają się do niszczenia przyrody
Ostatnio edytowany przez YuMi (2008-03-21 21:13:35)
Aileen - Biały Mag
Jestem białym magiem... zawsze w podróży... Kto wie może kiedyś powrócę do wioski by odwiedzic moją matkę?
imię: Aileen
pochodzenie: Wioska Białych Magów
rodzina:??
przyjaciele:??
wrogowie:??
wnętrze:??
Ostatnio edytowany przez Hanabi (2008-03-21 21:53:08)
KSIĄŻĘ UZARI
Przysiągłbym, że narodziłem się zaledwie wczoraj, a tymczasem tyle niespełnionych lat wypełniło już moje życie...Wciąż ginję w tej dziurze gdzieś na końcu świata czekając na...Własnie! Na co? Na to aż mój stary ojciec nie ruszając się z miejsca zagarnei całą krainę? NIE POZWOLĘ NA TO! Jestem młody i silny i to ja będę rządził tym zapleśniałym miejscem u boku tej, którą zdobędę...Choćbym miał ZABIĆ...
imię: Uzari
pochodzenie: Wzgórze Płonących Pegazów, Uzus
rodzina: Czarny Lord
przyjaciele:mieszkańcy Magmezji
wrogowie: pozostali...
wnętrze: nieodgadniona tajemnica...
Zły las nie jest spokojnym miejscem. Jednak to mój dom. Irytują mnie najeźdźcy, którzy spotykając jakąś tragedię, zwracają się do mnie o pomoc...! To Zły las, nie baśniowa Polana Jednorożców, a ja jestem wiedźmą, a nie dobrą wróżką...! Womity są jedynymi stworzeniami, które tak naprawdę darze sympatią...
imie: Zoraida
pochodzenie: zły las
przyjaciele: Womity
wrogowie: ???
wnętrze: niewiadome
Ostatnio edytowany przez Aya (2008-03-23 08:37:52)
IMIT INDIGO
Indigo to stworzenie lubiące podróże i wyzwania... Zwiedził już spory kawałek świata, ale jeszcze wiele zostało przed nim do odkrycia...
imie: Indigo
pochodzenie: Polana Jednorożców
rodzina: Imity
przyjaciele: Wszystkie dobre istoty
wrogowie: Zalezy kto zasłuży, by być jego wrogiem
wnętrze: Wnętrze każdej istoty skrywa w sobie tajemnice...
WOMIT RIKO REBELIANT
Jeśli ktoś wymawia przy mnei słowo: porządek i przynależność dostaję gęsiej skórki! Szał mnei ogarnia gdy widzę te wszystkie inne Womity słuchające się siebie wzajemnie, pomagajace sobie, a w dodatku uważajacych za przywódcę kogoś z nie swojego gatunku!!! To istna zenada i parodia naszego rodzaju! Dlatego nei mam zamiaru przystawać z nimi..Wciąż odstaję od reszty..Lubię się wyróżniać i mieć własne zdanie..Dlatego też postanowiłem udać się w podróż by znaleść kazałek ziemi należący tylko do mnie! Nikt wtedy nei bedzie mówił mi co mam robić i jak nalezy postępować: Zasady są dla stworzeń o braku wyobraźni i zatartym indywidualiźmie...Pokażę im jak sie zyje i udowodnie swoja wilekość wracając do Lasu z wielkim Skarbem!
imie: Riko
pochodzenie: zły las
przyjaciele: ? INDYWIDUALISTA
wrogowie: wszyscy ci, którzy mówią mi co mam robić...
wnętrze: 99% zły 1% dobry:D
IMIT - PI-CHI
Pi-chi to istotka której wszędzie jest pełno... Jej ulubionym zajęciem jest niesie pomocy innym oraz podróże... Uwielbia swój dom i twierdzi że podróże i owszem jednak mieszkac to tylko na Polanie Jednorożców...
imię: Pi-chi
pochodzenie:Polana Jednorożców
rodzina:Imity
przyjaciele: Imity i jednorożce
kontynuacja postaci: RYOUAN
Jestem..I istnieję. Od dawna? Bądź i nie... Dla jakiego celu żyję i kim tak właściwie jestem? Nie wiem nic...Znam tylk oswoje imię nadane mi przez Leśnie Duszki i me serce które karze mi iść..Jaką drogę obrać?
imię: Ryouan
pochodzenie:??
przyjaciele:Mieszkańcy Polany Jednorożców
KSIĘŻNICZKA LAMYA
Jestem Księżniczką Magnezji. Mam jeden cel w życiu: BYC Z NIM chocbym miała poświęcic wszystkich dookoła... ON po prostu MUSI BYC MÓJ!
imię: Lamya
pochodzenie:Magnezja
rodzina: Król
przyjaciele:??
wrogowie: ??
wnętrze: ??
Wilkołak Akie
Gdzieś pośród ciemności Złego lasu, przemyka stworzenie, Wilkołakiem zwane. Mówią, że potwór ten sumienia nie ma, że czyha na bezbromne istoty w ciemnościach zielonego piekła w którym żyje. Nie zna on dobrego serca, jeśli jednak zapłacisz mu złotem, jest w stanie wykonać wszystkie twe żądania... Lecz... gdzie on się znajduje i czy faktycznie tak przyjemnie załatwia się z nim interesy...?
imię: Akie
lokacja: Wilczy dół
rodzina: ?
przyjaciele: ?
wrogowie: ?
charakter: ?
RUSAŁKA AYA
Pochodzę z miasteczka Ispis. Tutaj się wychowywałam jednak pewnego dnia chciałabym się udac w podróż w nieznane i kto wie może całkowicie się uniezależnic od elfów?
imię: Aya
pochodzenie: Miasteczko Ispis
przyjaciele:Wszelkie dobre istotki
wrogowie: Kłusownicy i źli ludzie
KSIĄŻĘ SHII
Legenda głosi, że Lodowe królestwo było niegdyś piękną, tętniącą życiem, zieloną krainą, gdzie wszyscy żyli w zgodzie i przyjaźni. Lecz pewien stwór rzucił na nią urok, zamieniając ją i serca jej mieszkańców w bryły lodu... [...] Król zmarł, lecz udało się przeżyć jego żonie, która spodziewała się potomstwa... [...] Dziecko, które się narodziło, zabiło ją, tym samym zostając jedynym spadkobiercą tronu, w wieku 12 lat...
On sam nie pamięta jednak jak to się stało, że jest na tym świecie. Jego serce jest zamarznięte, jak cała Kraina Lodu. Kocha piękno i czystość, nienawidzi brzydoty i brudu.
Imię: Shii
Pochodzenie: Lodowe Królestwo
Rodzina: Sam nie znał własnego ojca i matki
Przyjaciele: Błękitne wilki są mu najbliższe. Każde dziecko ma także swoje zabawki. Jego zabawkami są zamrożeni ludzie, stojący na lodowym cmentarzu. Kocha ich jak własną rodzinę...
Wrogowie: Ludzie nie zgłębiający ludzkich umysłów oraz stworzenia słabe, brzydkie.
wygląd zewnętrzny: Chłopiec, pięciu głów wzrostu, ubrany na biało z bosymi stopami. Ma jasne włosy i jasną karnację, a jego oczy są koloru błękitnego. Cechą szczególną tej postaci jest to, że mimika jego twarzy wciąż pozostaje ta sama, niezwykle poważna jak na małego chłopca.
AQUAMARIN/AKWAMARYN:
Narodziłem się z Wody...Poteżnego żywiołu , potężniejszego niż ogień władający tą Ziemią..Moja potęga jednak jest teraz uśpiona przez Króla Lodu, ktory pozbawił mnei królestwa czyniąc je Lodowym Bezdrożem, a ja, wygnaniec, prawdopodobnie ostatni z plemienia Akwamarynów, wędruję po świecie wraz z moim kompanem, szukając moich braci by mobilizując ich do walki, odzyskać utracony Eden...
Imię: ???
Pochodzenie: Lodowe Królestwo niegdyś Eden
Rodzina: ???
Przyjaciele: Śnieżny Smok Yako
Wrogowie: ??
CZARNY MAG - DAYO
Mam na imię Dayo. Pochodzę z Wioski Czarnych Magów. Tutaj jest wspaniale jednak chciała bym poznac świat... I dowiedziec się czmu aż tak bardzo nas nienawidzą?
imię: Dayo
pochodzenie: Wioska Czarnych Magów
rodzina: Czarni Magowie
przyjaciele: Jak wyżej oraz Kot Erin
wrogowie:???
wnętrze:...
Ostatnio edytowany przez wild rose (2008-04-04 20:09:07)
ONI, ONI-KEMONO
Witaj! Mam na imię Oni [dostałem to imię w magmezji] i jestem stworzeniem gatunku oni-kemono, czyli człowiekiem(?), który przez swoją nieuwagę został czymś co posiada uszy i ogon, a czasem nawet staje się kotem. Nie pamiętam zbytnio swojego zeszłego życia... Wędrowałem w poszukiwaniu wskazówek naprowadzających mnie na tą tajemnicę, jednak niefortunnie przebywając w mieście ognia, [gdzie znalazłem sporo wskazówek] zostałem pochwycony przez władze magmezji, w której teraz pracuję. Nie mam zamiaru jednak dłużej siedzieć w środku tego ogniska...! Tylko jak się stąd wydostać, kiedy wokoło są Firy, które pilnują porządku...?
imię: Oni [co może oznaczać potwora lub diabła]
pochodzenie: "Wciąż poszukuję scieżki swojego życia"
rodzina: ??
przyjaciele: ??
wrogowie: Firy
Ostatnio edytowany przez Ryuuto (2008-04-05 10:18:55)
KANASHI - WIZARD
Na imię mi Kanashi. Odkąd tylko pamiętam żyję podróżując. Od zawsze samotnie. Tak na prawdę nigdy nie dowiesz się jak wyglądam ponieważ zawsze wyglądam inaczej. a to wszystko dzięki mej umiejętności zmieniania postaci...
Imię:Kanshi
Pochodzenie:???
Przyjaciele:Sama sobie jestem przyjacielem
WIZARD LAMAYA
Zapewne nie znasz miejsca mego pochodzenia...
Zapewne również nei wiesz jakie moce we mnie drzemią..
Ale wiesz z pewnością jak wyglądam itylk oto ratuje cie przed moją zgubną siłą..
Pod warunkiem iż nie użyję swojego specyficznego kamuflarzu...
Jestem łagodny/a ale brak mi jakiejś nowości...Moze warto wystawić nos poza nasza kryjówkę?
Imię:Lamaya
Pochodzenie:Flammae
Przyjaciele: Wiedźmy, Czarodzieje, Magowie
Wrogowie: Łowcy
Wnętrze: ???
Ostatnio edytowany przez Kiri (2008-04-05 21:22:53)
Dobra Wróżka Mimiko-san
Za górami, za lasami żyła sobie wróźka, spełniająca wszystkie marzenia dzieci... Wróżka o różowych skrzydełkach, patrząca beztrosko na swiat... Przyjaciółka fauny i flory...
NIE!
To nie ta bajka ;)
Jeśli ponad drzewami unosi się obłoczek dymu z cygara, wiadomo, że własnie tam się znajduje. Ten z pozoru niewinnie wyglądający facet w sukience [który ma nawyk spożywania gumy do żucia], załatwia interesy na lewo, fałszywe paszporty, zna najnowsze plotki i pomówienia, handluje lewymi preparatami...
Wciąż szuka dwej drugiej połówki obojętne jakiej płci, jest bowiem biseksualistą...
imię: Mimiko
pochodzenie:
przyjaciele: piękni chłopcy i piękne dziewczęst ;)
wrogowie: wszyscy którzy go denerwują!
RANMAEL:
Czerwony mym przyjacielem...
Niebieski - wrogiem.
Strzeż się żywiołu ognia!
On bowiem jednym z najpotężniejszych i niszczycielskich na ziemi...
Zrodzony z magmy i piór feniksa
poprzysiągłem sobie zemścić się na tych, którzy odebrali memu ludowi wieczne szczęście.
Jam mściciel. Magmezjan i Anioł Śmierci ich wrogów...
imię: Ranmael
pochodzenie: Magmezja, niegdyś kraina spokoju...
przyjaciele: Lud Magmezji
wrogowie: Despoci, którzy ukradli mi królestwo...
PŁATNY MORDERCA ANGO
Śwait to gra. Aby ją wygrać trzeba oszukiwać. Kto nie oszukuje traci na tym...
Trudnię się zabojstwami na zlecenie, porwaniami i wyłudzeniami pieniędzy...
Znają mnei wszyscy z podziemnego światka, a ci spoza tego kręgu niech lepiej mają się na baczności!
imię: Ango
pochodzenie: Wiszące Miasto
Dragon Karasu
To stworzenie ze skrzydłami nietoperza pochodzace z Wiszącego Miasta, ma jedno zdanie na temat otaczającej go rzeczywistości - "Ludzie bardziej powinni polegać na swoich instynktach i intuicji - jak zwierzęta."
Karasu jest jak zwierzę, długo tułał się po świecie, poszukując swego miejsca, które znalazł u Wizarda - Marquella, który ofiarował mu część swej magii - bo jak Marquell twierdził - Karasu był bardzo utalentowany. Nie nauczył go jednak wiele - bo jedynie zaklęcie wody, które przez długi czas sprawiało mu problemy, aż wreszcie czas upomniał się o staruszka, sprawiając, że Karasu znów był samotny...
...Teraz młodzieniec ucieka przed społeczeństwem, jak spłoszone zwierzę, chowając się w ciemnych lasach i norach. Ciężko się z nim porozumieć, ale ten Dragon posiada w sobie drzemiącą tajemnicę, która być może wkrótce ujrzy światło dzienne...?
imię: Karasu
pochodzenie: Wiszące Miasto
Ostatnio edytowany przez Masa (2008-04-12 02:27:23)
Książę/Księżniczka Atari
imię: Atari
pochodzenie: Królestwo Ziemi
...Gdy umarł mój ojciec posadzono mnie na tron mówiąc:" Od dziś to twoje krolestwo Atari!"...Nie rozumialam tych słów.
Dziś wiem, że należy dbać o swój lud bez względu na to jaką cenę trzeba będzie za to zapłacić.
To jest właśnie moje przeznaczenie...
Ina
Moje imię oznacza światło...
Od niepamiętnych czasów włóczę się po świecie poszukując najpiękniejszych kwiatów... Ludzie nazywają to sensem życia.
Już dawno temu straciłem coś, co kochałem, moje królestwo, poddanych...i sprawność. Teraz podróżuję na wiernym kompanie Isashim - białym jednorożcu, który jest moim sercem, nogami i niekiedy umysłem, kiedy tracę wiarę w przyszłość.
Chcę odnaleźć was wszystkich i sprawić by na twardym gruncie znów rozkwitły piekne kwiaty...
Imię: Ina
Pochodzenie: Eden
Przyjaciele: Isashi
MEDEA - DUCH
Swoją śmierc pamiętam jak przez mgłę ponieważ miała ona miejsce bardzo dawno temu... Byłam zwykłą dziewczyną... Specjalizowałam się w leczeniu różnych chorób. Ludzie którzy z nieufnością i z pogardą odnosili się do mnie uznali mnie za wiedźmę. W ten oto sposób zostałam skazana na śmierc poprzez spalenie na stosie. Teraz moja dusza błąka się bez celu... "Żyjąc" jako dusza przeklętej...
imię: Medea
pochodzenie: Niegdyś Cambriona dziś Salvaderiq
przyjaciele:???
wrogowie:???
wnętrze:???
SHADIYA - WĘDROWNA ŚPIEWACZKA
Na imię mi Shadiya.Wspólnie z moimi przyjaciółmi którzy zastępują mi rodzinę podróżuję by występowac dla ludzi. Moja matka zmarła przy porodzie. Ojciec zniknął bez śladu. Na szczęście mam przyjaciół na których zawsze mogę liczyc... Kto wie może kiedyś postanowię osiąśc w jakiejś pięknej krainie?
imię:Shadiya
pochodzenie:Flammae
przyjaciele:pozostali członowie grupy
rodzina:jak wyżej
wnętrze:???
KIZARETH THE GHOST
Imię: Kizareth Van Delirah
Pochodzenie: Salvaderia
Przyjaciele: Ghosty
Wrogowie: Nieumarły nie ma wrogów...Bowiem jest tylko krażącą materią, która nei mozę przestać istnieć..
Wnętrze: Poznaj..a się przekonasz.
A więc stało się...
Jestem Ghostem...
Przyszło mi więc zamieszkać w mieście ciszy...
SPOCZYWAJ W SPOKOJU...
Spoczywam i dziękuję za bobożne życzenia..
Tęsknię
Kocham
I chce być kochany..
Ale jak kochać kogoś, kogo istnienie można nazwać..Zjawą?
Remiel - Lalkarz
Dreszcz życia przebiegł po moich barkach. Pierwszy promień, który do mnie dotarł, promień tak jasny i spokojny, tak magiczny, tak piękny, uświadomił mi, że żyję...
Niesamowite, co można osiągnąć odrobiną magii...
Wskrzesać, zabijać, napawać się pięknem...
Wskrzeszać...
Niegdyś byłem jedynie marionetką, kierowaną przez ludzkie dłonie, moje kończyny splątane były linami, teraz jestem wolny...! Jestem sercem wolności, kierującym słabszymi niż ja - lalkami bez duszy... Czyż to nie absurdalne?! Lalka, posiadająca teatr lalek...
Oto ja - Remiel, Lalkarz, strzeżcie się wszyscy ci, którzy nie szanują sztuki! Drzemie we mnie sen, który w każdej chwili może się zbudzić...
Imię: Remiel
Pochodzenie: ???
Przyjaciele: ???
SHINIGAMI - DELIA
Shinigami... Bóg śmierci... To właśnie ja... To ja decyduje na kogo przyszedł już czas... Kto wie któż będzie następny? Może właśnie ty?...
Imię: Delia
Pochodzenie: Mortis
Przyjaciele:???
Rodzina:???
Kendi Biały Mag
Odkąd pamiętam kochałem faunę i florę! Zioła, kwiaty, zwierzęta... Te małe i duże...
Jestem botanikiem. Moim zajęciem jest siedzenie w zielarnii i doglądanie roślin. To z pozoru proste zajęcie sprawia mi niezwykłą frajdę! Chciałbym kiedyś wychodować jakiś nieznany okaz rośliny...
Choć kocham rośliny, moim celem życiowym jest znaleźć osobę, którą mógłbym chronić...
Imię: Kendi
Pochodzenie: Wioska Białych magów
Biały Shinigami
BIAŁY SHINIGAMI
...Nikt nie zna mego imienia...Nikt nie wie też kiedy i gdzie się pojawię...Jestem Bogiem Śmierci...Przychodze po cichu zabierając dusze ze sobą na srebrnym łańcuchu...
Mam jednak pewien cel..Chcę, zlikwidować złe dusze, natomiast dobre przywrócic do życia..Dlatego zesłano mnie na ziemię bym odnalazł potrzebne do tego składniki...A nie jest to łatwe...
WĘDROWNY GRABARZ JACK
Któż nei zna Walca Pogrzebowego?..
Potrafisz wsuchać się w jego melodię?
Gram go ku pokrzepieniu serc..Dla ciebie, gdy umierasz...
Muzyka cieszy duszę...
I pokrzepia serca bliskich którzy cię żegnają..
'OSTATNIE POŻEGNANIE'...
Czas więc zacząć show...
DAMA DWORU LIVIA
Dawno temu udałam się na spacer do baśniowego lasu... Jednak gdy zrobiło się bardzo ciemno nie umiałam znaleśc drogi do domu... Bałam się. Lecz wtedy zjawił się pewien mężczyzna który zabrał mnie do swego królestwa. Tam wychowałam się w gronie dam dwóru aż wkrótce stałam się jedną z nich...
Imię: Nicolette
Pochodzenie: Ispis
Wrogowie:???